A hurutos köhögés majdnem tönkretette a motoros találkozómat…

Mindig is nagyon vonzott a motorozás, már gyerekkoromtól kezdve arról ábrándoztam, hogy egyszer majd én is motorozni fogok és motorostalálkozókra járok majd. Pár évvel ezelőtt szerencsére én is a tagja lehettem a motoros társadalomnak, letettem a motoros jogsit, vettem egy nagy motort, és nekiálltam én is motorozni. Természetesen azt is nagyon vártam, hogy végre én is motoros találkozókra mehessek. A tavaly nyári motoros találkozónál, amit a legjobban vártam, volt egy kis gikszer. Sajnos két héttel a találkozó előtt kicsit lerobbantam, a nagy melegben, valahogy sikerült megfáznom, és a torkom is nagyon fájt.

 

Amikor a neten körbenéztem, hogy vajon mit kezdhetnék csinálni, feldobta a prevenció patika honlapját és láttam, hogy a tantum verde spray pontosan erre jó. Azt olvastam, hogy torokgyulladásra, illetve ilyen hurutos köhögésre tökéletesen megfelelő a tantum verde spray.

 

Mivel úgy voltam vele, hogy elég sok dolgom van, időm is volt még egy kicsi a motoros találkozóig, elhatároztam magam, hogy rendelek a neten vény nélkül kapható gyógyszert. Tekintve, hogy nem nagy összegről volt szó, és a honlapjuk is nagyon meggyőző volt, látszott, hogy megbízható korrekt cégről van szó, úgy voltam vele, hogy rendelek gyógyszert az internet segítségével.

 

Így meg is rendeltem a tantum verde spray-t, szerencsémre már másnap ki is hozták. Amint megjött a tantum verde spray, hamar elkezdtem használni, hogy tutira meggyógyuljak a találkozóig, hiszen nagyon fontos volt ez a számomra. Szerencsére egy hét se kellett, és el is múlt teljesen a torokfájásom, hála prevenció patikának. Nem sűrűn szoktam így neten keresztül rendelni, ezért egy kicsit féltem, de már belátom, hogy bárki, aki nagyon szeretne rendelni, nincsen semmi félnivalója.

 

Sok más webáruházzal ellentétben, nagyon egyszerűen ment a rendelés, valóban pár kattintással eljutottam a kosárig, és leadtam a rendelésemet. Majd, ahogy ígérték egy-két nap alatt meg is jött az általam rendelt gyógyszeres csomag. És hozzáteszem, most úgy írom ezt a cikket, hogy ismét elég ramaty állapotban vagyok, hiszen megint köhögök, tudjátok ez az a hurutos köhögés. Elég utálatos. De szerencsére még a múltkori eset miatt van nálam tantum verde spray, ezért egy percig se aggódom, hogy elfog-e múlni ez a köhögés.

 

Szerencsére most már nem az a tét hogy tudok-e menni motoros találkozóra, hiszen így október végén már vége van a motoros szezonnak, nem igazán látni kétkeréken embereket az utakon. Egyébként az is annyira tipikus eset volt, hogy képes voltam nyáron 35-40 fokban megfázni. Miután már többször rendeltem tantum verde spray-t, elkezdtem minden mást is a prevenció patika honlapjáról rendelni. Tavaly nyár óta is többször volt szükségem lázcsillapítóra, gyulladáscsökkentőre, vagy simán fájdalomcsillapítóra.

 

Nekem a munkámból kifolyólag sajnos elég kevés időm van, éppen ezért nekem nagyon kényelmes és praktikus az, hogy az interneten keresztül tudok rendelni már gyógyszereket is akár. Amióta elkezdtem az interneten keresztül rendelni gyógyszereket, sok más dolgot is az internet segítségével intézek el, például számla befizetést vagy éppen egy új internet csomag megrendelését. Én az ilyenekben sokáig maradi voltam. Úgy voltam vele, hogy az a biztos, ha bemegyek egy üzletbe, szemtől szembe megmondom, hogy mit szeretnék, és így veszem meg vagy rendelem meg azt az adott terméket vagy szolgáltatást.

Természetesen emiatt az eset miatt megbizonyosodtam én magam is, hogy náluk minden úgy megy, mármint a prevenció patikánál, ahogy az a holnapon le van írva, így őszintén tudtam ajánlani őket a barátaimnak, az ismerőseimnek és a rokonoknak is persze. Hogy úgy mondjam, eléggé elterjedt, szinte már egy nagykövet lettem a prevenció patikánál, annyi ismerősöm kezdte el használni az online rendelési felületüket.

 

Talán az én szavam egy picit hitelesebb is volt, tekintve hogy én nagyon ódzkodom az ilyen internetes dolgoktól, én mindig nagyon elővigyázatos és óvatos voltam, és hogyha már én mondom azt, hogy ez jó, akkor szerintem 1 percig sem kételkednek ők sem.

 

Soha nem fogom elfelejteni azt, hogy az első motoros találkozómat a tantum verde spray-nek, és a prevenció patikának köszönhetem, éppen ezért vagyok és leszek egy állandó vásárlójuk, mert ha valami jó, és hiába internetes, akkor miért fosszam meg magam a kényelemtől.

 

Már alig várom a következő nyári motorostalálkozót, amire természetesen igyekszem felkészíteni a szervezetemet, hogy még véletlen se rosszalkodjon. Nem tudom, hogy valaha ez a köhögés elfog-e múlni nálam, mert mindig nagyon könnyen jött elő, de most már tudom, honnan tudok megfelelő gyógyszert rendelni anélkül, hogy el kéne mennem egy patikába.