Így került fel a motorom a webáruházra

Sosem vonzott igazán az autóvezetés és az autók világa. Mindig is valami másra vágytam. Valami két kerekűre …

Először ezt a funkciót a biciklim töltötte be, persze csak az után, hogy lekerültek róla a pótkerekek és már tudtam vele önállóan menni. Bevallom, hogy egész sokáig tartott, amíg stabilan tudtam pedálozni a kis tragacsot. Persze, egyszer meg kellett tanulni és azóta is tudok biciklizni, hogy félreértés ne essék.

De aztán, ahogy felcseperedtem, akkor egyre inkább úgy éreztem, hogy igen, ez az én világom, hogy a szabadban lehetek. Csak hát, azért lássuk be, hogy biciklivel nem annyira egyszerű mindenhova eljutni, meg igen lassúnak is mondható, persze nagyon jó edzés, szóval az egészség megtartása szempontjából kiváló és környezetbarát közlekedési eszköz.

De én sajnos kicsit többet akartam, inkább gyorsabbat. Így jutottam el a motorokig és a motorozásig. Persze azóta is nagyon sokat biciklizek, de a mindennapokban, ha megyek valahová, akkor általában a motoromon teszem meg az utat. Autóm nincs is, de azért megcsináltam a jogsit autóvezetésből is, mert nagyon hasznos, szóval nem zárom ki ezt a négy kerékkel rendelkező járművet se az életemből, de azért nálam egy motort nem minden tud helyettesíteni.

Azonban ahogy járművekből, autókból, úgy természetesen a motorokból is kell néha újat szerezni. Először nem tudtam, hogy a régit hol adhatnám el, annak érdekében, hogy egy újat tudjak majd venni.

Majd az egyik kedves ismerősöm tanácsolta, hogy próbáljam meg eladni a neten. Így jutottunk el a webáruház készítéshez is. Ugyanis az interneten keresztül terjed manapság leggyorsabban az információ és így tud a legtöbb emberhez eljutni a híre annak, hogy például, ebben az esetben eladó az én motorom. Mind ezek mellett a facebook hirdetések is nagyon gyorsan átadják az információkat az eladó tárgyakról az oldal felhasználóinak, szóval egyértelmű az internetnek a hatékonysága.

Azonban, ha egy saját, egyedi design- ú és arculatú, saját magad által megtervezett webáruházad van, akkor az sokkal személyesebb tud lenni, de nem csak számodra, hanem a vevők számára is egyaránt. Akik a webáruház készítássel foglalkoznak, ők elintéznek mindent, amit csak kell, hogy minél népszerűbb és hatékonyabb legyen majd az oldal. És természetesen minden jogot fenntartva készítik el a webshopot, amin keresztül a bankkártyás fizetés is lehetséges.

Manapság nagyon sokan élnek a webáruház készítésének a lehetőségével és nem is hiába, mert egy hálás dolog, nagyon is megéri. Időt spórolhatunk meg vele, azonban ennek ellenére több pénzhez juthatunk.

Nekem csak pozitív véleményem van ezzel a dologgal kapcsolatban, ezért én is tervezek egy saját webáruházat készíteni, ahol könnyedén el tudom majd adni az embereknek a régi felszereléseimet is például, amiket a motorozáshoz használtam, mondjuk egy régi bukósisakot, vagy kesztyűt és természetesen a motoromat is. De, ha nagyon bejön majd a dolog és személyesen is megtapasztalom a hatékonyságát a webáruházaknak, akkor lehet, hogy komolyabban is el fogok kezdeni foglalkozni ezzel a dologgal. Akár hivatásszerűen is, hiszen internethez ma már elég egyetlen kis telefon is, amin keresztül el tudok intézni minden fontos ügyet, és ami a legjobb az egészben, hogy a telefont tudom magammal vinni, amikor éppen motorozok, de természetesen vezetés közben eszem ágában sincs használni. Fő a biztonság!