Motorok és swarovski ékszerek

Biztos vagyok benne, hogy minden nő életében legalább egyszer eljön az idő, hogy egy nagyon gonosz, ám annál hatásosabb fegyverünket, a zsarolást vessük be. Én azt hiszem, hogy a kiemelkedően gonosz nők közé tartozom, ugyanis viszonylag sűrűn nyúlok ehhez a fegyverhez. No, nem kell nagy dolgokra gondolni, nem az irányítási mániámat akarom ez által kiélni az embereken, csak egyszerűen van, hogy nem hatnak az észérvek, vagy a szép szavak, és ha közben végig meg vagyok arról győződve, hogy az adott esetben nekem van igazam, akkor azt megpróbálom bármi áron érvényesíteni.

Így történt az évfordulónk előtt is. Kedves párom kijelentette, hogy nem szeretné, ha az évfordulókra hatalmas ajándékokat vásárolnánk egymásnak, ugyanis az új motorját szeretné tunningolni, illetve szüksége van még további pár alkatrészre és kiegészítőre, és ez várhatóan rengeteg pénzt el fog vinni. Ennél a kijelentésnél, gyakorlatilag bármelyik nőtársam a hőn imádott párja képébe vágta volna az első serpenyőt, ami a keze ügyébe akad, ám én igyekeztem higgadtan reagálni a dolgokra. Csak nagyon nehezen sikerült a nyugodt hangszínemet valahonnan a távolból visszacsalogatni. Amint ez sikerült, igyekeztem elmagyarázni, hogy ha már úgy is szeretné ezeket a holmikat megvenni, akkor megkapja tőlem ajándékba, ő pedig kereshet nekem hasonló értékben swarovski ékszereket meglepetés gyanánt.

Persze jöttek a kifogások, hogy az ajándékozásban az a szép, ha nem tudja a másik,hogy mit rejt a csomagolás, vagy hogy ezzel már nagyon túllépnénk az általunk meghatározott költséghatárt. Felvetette azt is, hogy én nélküle nem tudom megvenni az alkatrészeket, ő pedig úgy sem ismeri az ízlésemet, szóval szintén segítségre szorulna, így akár mind a ketten meg is vehetnénk egyedül az ajándékokat. Kicsit elszomorodtam, hogy a romantika kiveszni látszik a kapcsolatból, de aztán a határozottságom új erőre kapott, és a felvetésem immár paranccsá alakult.

Úgy tűnik, a férfiak szeretik a határozott, céltudatos nőket, vagy legalább is félnek tőlük annyira, hogy teljesítsék a kívánságukat. Így végül még az évfordulónk előtt elintéztük mindkettőnk ajándékának beszerzését. Ő megkapott mindent, amit csak szeretett volna, én pedig egy meseszép swarovski ékszer szettel lettem gazdagabb. Szebb évfordulót szinte el sem tudtam volna képzelni.